Eiland

De Tiflo heeft een eigen eiland op de Westeinder Plassen! Deze unieke locatie is een ideale plek om het zomerkamp van jouw scoutingroep te laten plaatsvinden, maar bijvoorbeeld ook om te huren als je eens een gezellig weekendje met vrienden wil organiseren, of met je boot op doorreis bent.

Op het eiland is een grote kampvuurkuil met stookvergunning,  een toilethuisje en een uitkijktoren met een hoogte van 7 meter! Het eiland is niet voorzien van gas, water en licht.

Voor meer informatie over het verhuur kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuur

d’ Artagnan

Wij beschikken over een historisch wachtschip: de d’Artagnan. Deze Hagenaar uit 1907 is van oorsprong een rivierenschip dat stenen uit de steenfabrieken naar Den Haag vervoerde, ten behoeve van de opbouw van de stad.

De d’Artagnan is voor de Tiflo altijd haar trots en boegbeeld geweest. Normaliter is het mogelijk om dit schip te huren, maar momenteel wordt er groot onderhoud gepleegd om het schip weer aan alle geldende richtlijnen te laten voldoen.

dartagnan