Jaarverslag 2021 gepubliceerd!

2021 was wederom een bewogen jaar en de Tiflo stond er middenin. Waar we hoopten dat de coronamaatregelen zouden verdwijnen, moesten we weer in bubbels op kamp en veel vertrouwde activiteiten laten vervallen of aanpassen.

Ondanks dat heeft de leiding bewezen veerkrachtig te zijn en zich keihard ingezet voor hun speltak en de Tiflo als geheel. Met elkaar is ervoor gezorgd dat alle jeugdleden elke week weer uitgedaagd werden met fantastische activiteiten. En dat wordt gewaardeerd!

Het bestuur heeft zich dit jaar op verschillende vlakken ingezet om de veiligheid te verbeteren! Zo heeft alle leiding een EHBO-training gevolgd om op een verantwoorde wijze leiding te kunnen geven aan de jeugdleden. Daarnaast is er inmiddels per speltak minimaal een leiding bevoegd om te reanimeren. Verder heeft bijna alle leiding van de waterspeltakken het benodigde vaarbewijs gehaald. Tevens is voor de locatie Onder de Kerk aandacht besteed aan de brandveiligheid. Dit heeft geresulteerd in een ontruimingsplan, een gemeentelijke inspectie en een oefening in samenwerking met de brandweer. Voorts is de loopsteiger bij onze havenlocatie verstevigd en onderhouden en is ook het nodige werk verricht aan het eiland.

Ook in 2022 zullen we ons maximaal blijven inzetten!

Het jaarverslag laat in één oogopslag zien hoe wij 2021 hebben beleefd. Heel veel leesplezier en met hartelijke groet,