Onze scouting draait geheel op vrijwilligers. Omdat wij het belangrijk vinden dat ieder kind op scouting zou moeten kunnen, houden wij de contributie zo laag mogelijk. Daarom zijn wij afhankelijk van bepaalde acties. Deze acties zijn heel belangrijk voor ons, want met dat geld kunnen wij de Tiflo draaiende houden!

 • Plantenbakkenactie
  In oktober verkopen wij plantjes in Aalsmeer en Kudelstaart. De planten kopen wij zelf in en het 'oppotten' doen wij op het bedrijf van Bunnik te Kudelstaart. Met de opbrengst kunnen wij weer allerlei leuke dingen doen!

 • Jantje Beton
  Elk jaar collecteren wij in Aalsmeer voor Jantje Beton. Met dit geld kunnen wij bijvoorbeeld nieuw buitenspeel-speelgoed aanschaffen.

 • Nationale Scoutingloterij
  Een landelijke actie waarbij leuke prijzen te winnen zijn en waar wij altijd aan mee doen. Een groot deel van de opbrengst mogen wij zelf houden, wat we kunnen gebruiken om leuke dingen mee te doen.

 • Sinterklaasactie
  Tijdens de Sinterklaasperiode helpen wij de Sint een handje met het plannen van bezoeken. Dit kan in de vorm van een huisbezoek, maar we regelen ook bezoeken voor bedrijven! Wilt u een bezoek bij ons boeken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met datum, adres en telefoonnummer. 

 • SponsorKliks
  Het is mogelijk om de Tiflo GRATIS te sponsoren. Ga als je iets online wil kopen of bestellen eerst naar https://www.sponsorkliks.com. Typ Scouting Tiflo Aalsmeer in en zoek en selecteer de gewenste winkel. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de Tiflo een commissie op, terwijl u er zelf niks voor betaalt!

  SponsorKliks