Leiding
Het welpenleidingteam bestaat momenteel uit:
- Diederik de Waal (18 jaar) 
- Marloes Wielart (17 jaar)
- Joep Sparnaaij (17 jaar)
- Tom Bizot (16 jaar)

Binnen het leidingteam beheert Marloes het contact met de ouders en de ledenadministratie. Diederik houdt de financiën bij en Tom de website.

Trui & das

De welpen dragen tijdens de opkomsten een welpentrui en das. De welpentrui kan besteld worden bij de leiding. De das krijg je tijdens het installeren. Het installeren is een bijzonder moment waarbij de nieuwe leden even in het zonnetje gezet worden en vanaf dan officieel bij de welpengroep horen.

Weekend paklijst

Klik hier om te zien wat je vooral niet moet vergeten mee te nemen op een weekend!

 

 

Welkom bij de welpen van de Tiflo!

De welpen zijn een groep stoere jongens van 7 tot 11 jaar die elke zaterdagochtend bij elkaar komen voor leuke activiteiten. Het leuke aan de Scouting is dat we elke week wat anders doen. De ene keer lopen we een speurtocht, de andere keer spelen we buiten en soms gaan we wat moois knutselen of pizza bakken! Ook gaan we een keer per jaar naar ons scoutingeiland om daar broodjes te bakken, gaan we naar het bos om daar grotere spellen te doen of naar het strand om daar lekker uit te waaien. 

De welpen gaan drie keer per jaar op kamp. In de zomer een week op zomerkamp en tussendoor nog twee weekenden. 

Lijkt het je leuk om eens een keer bij ons te komen kijken? Kom dan gerust eens langs! Stuur wel even een mailtje zodat de leiding hiermee rekening kan houden!

WhatsApp Image 2018 10 16 at 20.46.49

Subcategorieën

Hier niets schrijven (welpen)

Hier niets schrijven (welpen)